Żeliwna maszynka do rozbijania mięsa na kotlety. Nadaje się do każdego typu mięsa: wieprzowiny, wołowiny, drobiu. Zastępuje tradycyjny tłuczek, którym przygotowujemy kotlety. Znacząco przyśpiesza proces przygotowania mięsa do dalszej obróbki.
– Wykonana z wytrzymałego żeliwa
– Ręcznie obsługiwana, łatwa w użyciu
– Składa się z dwóch żeliwnych wałków z kolcami
– Trwała i niezawodna
– Nadaje się do wszystkich mięs, w tym wołowiny, wieprzowiny, kurczaka
– W zestawie wsporniki do montażu, które można zamocować na dowolnym stole lub blacie
– Łatwa do czyszczenia. Myć wyłącznie ręcznie stosując delikatne detergenty.
Specyfikacja: KOTLECIARKA MASZYNKA DO ROZBIJANIA MIĘSA 2501
|
||||||
Dimensions | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
|
Opinia Użytkownika
Tylko zalogowani użytkownicy, którzy zakupili ten produkt mogą dodać ocenę i komentarz.
Jeszcze nie ma żadnych ocen.