Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813 Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813 Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813 Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813 Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813 Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813

Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813

9.02

Wysyłka z Magazynu – LEG01

W Poniedziałek u Ciebie! 

TERMOMETR DO SZYNKOWARU / WĘDZENIA MIĘSA

  • CIENKA SZPILKOWA SONDA – specjalnie zaprojektowany termometr do wędliny ma cienką sondę, która łatwo penetruje mięso, pozostawiając minimalny ślad. Jest on idealny do monitorowania temperatury mięsa podczas procesu wędzenia. Jeśli planujesz więc wędzić większe kawałki mięsa, takie jak szynka czy boczek, warto rozważyć użycie naszego termometra z długą sonda co może pomóc w monitorowaniu temperatury w głębszych warstwach mięsa.
  • DO GOTOWANIA I WĘDZENIA – nasz termometr jest wielofunkcyjny i może być używany zarówno do gotowania w w szynkowarze jak i wędzenia. Właśnie znalazłeś termometr, który oferuje szeroki zakres temperatur i dokładne pomiary.
  • BEZPRZEWODOWY – bezprzewodowy termometr pozwala na monitorowanie temperatury z daleka, co jest wygodne podczas dłuższych procesów wędzenia.
  • CZYTELNA I PRAKTYCZNA TARCZA – termometr posiada praktyczne symbole optymalnych temperatur wędzenia dla określonego typu mięsa (wołowina, baranina, cielęcina, wieprzowina i drób). Tarczę jest czytelna, dzięki temu odczyt temperatury jest szybki i wygodny. Skala pokazuje w stopniach Celsjusza co 10 stopni.
  • SPECYFIKACJA – materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową; zakres pomiaru: 0 – 120 stopni Celsjusza; długość sondy: 13 cm; wymiary: 5,1 x 14,5 cm; waga: 35 g; waga w opakowaniu: 40 g.

SPECYFIKACJA

  • materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową
  • zakres pomiaru: 0 – 120 stopni Celsjusza
  • długość sondy: 13 cm
  • wymiary: 5,1 x 14,5 cm
  • waga: 35 g
  • waga w opakowaniu: 40 g

W ZESTAWIE

  • termometr
  • skuwka do przechowywania sondy

Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni – ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę wędzonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury wędzenia dla określonego typu mięsa. W zestawie jest skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania – posiada praktyczny “klips” jak w długopisie.

Specyfikacja: Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813

EAN

5900779951426

Producent

Magazyn

LEG01

Dimensions
Dimensions 28 × 20 × 5 cm

Opinia Użytkownika

0.0 z 5
0
0
0
0
0
Czytaj opinie

Jeszcze nie ma żadnych ocen.

Tylko zalogowani użytkownicy, którzy zakupili ten produkt mogą dodać ocenę i komentarz.

Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813
Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813
Kupillo
Logo

Dostawa jest opisana na karcie produktu!

Dokładamy wszelkich starań aby paczki do klientów docierały najszybciej jak to możliwe ale ze względu logistycznych niektóre paczki mogą trafić z opóźnieniem.

Metody płatności

Dostępne metody płatności mogą się różnić w zależności od takich czynników zakupowych, jak kwota zakupu czy kategoria innych produktów.